De lente brengt nieuw leven… en goed nieuws.

Onlangs kreeg onze vereniging van Europascouts en -Gidsen in Nederland officiële erkenning!  Op 22 maart werden onze statuten gedeponeerd. Dat is een belangrijke ontwikkeling met het oog op de verdere ingroei van onze beweging in Nederland, en ook een waarborg voor de degelijkheid en professionaliteit waarmee we onze werking gestalte willen geven. Tevens is het een erkenning van het werk dat de leidingsploegen in de voorbije drie jaren geleverd hebben en van de actieve deelname van uw kinderen in de groepen in Den Haag en in Tilburg. Hierdoor gesterkt en met veel vertrouwen willen we blijven verder bouwen aan een beloftevolle toekomst voor de Europascouts en -Gidsen in Nederland, waarbij Nederlandstalige en Franstalige groepen op een geëngageerde en broederlijke wijze de scoutingidealen beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close