Congres over de toekomst van de Kerk

bubbles
Op 30 oktober is voor jonge katholieken (18 tot 38 jaar) het congres ‘Bruisende Kerk’ in Gouda over de toekomst van de Katholieke Kerk. Als jij je graag wilt inzetten voor het geloof, vanuit jouw inspiratie en kracht, dan is dit een dag voor jou! Het wordt een inspirerend, leerzaam en leuk congres met goede sprekers, zoals Nikolaas Sintobin en Wilfred Kemp bekend van tv. Ook leer je bruisen van ideeën met anderen.
En, misschien nog wel belangrijker, op dit congres gaan we met elkaar ontdekken wat we als jonge katholieken willen als het gaat om de toekomst van de Kerk. Paus Franciscus zei: ‘De toekomst ligt in je hart, in je hoofd, en in je handen.’ Je mag laten weten wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen we samen een nieuwe start maken. Daar wil jij toch ook onderdeel van zijn?

Op de Inspiratiemarkt vind je heel wat verschillende stands van katholieke bewegingen. Ook de Europascouts zijn heel de dag aanwezig. We hopen dat er meer meer jonge katholieken over onze jonge groep horen!

Het congres is eenmalig, dus laat deze kans niet voorbij gaan als jij het geloof en de Kerk belangrijk vindt. Meld je aan voor 16 oktober en vul het survey in, dan krijg je flinke korting. Meld je dus snel aan via www.bewustkatholiek.nl en dan zien we je graag 30 oktober in Gouda!

Bekijk hier het filmpje: www.youtube.com/watch?v=Iz2SDqAzigw
Wij zien uit naar het congres en hopen dat jullie even langs komen bij onze stand!

Ciska de Wit, namens Europascouts Nederland